Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, det låter kanske sjukt, men ofta i mitt liv har jag träffat människor, som liknar varandra, på ett spökligt sätt??


"Genspöken"

Jag håller på at undra om att jag är heltokig, men jag har faktisk träffat dem väldigt månger gånger i mitt liv;- de där genspöken.

Alltså människor som inte har någon koppling till varanndra i "sin släkt", men som änddå är till 95-97% identiska i utseendet.

Är det bara jag jag som har upplevt detta?

Eller har vi alla "en gemensam mor eller far?

Eller har våra fädrar en massa barn, som vi inte vet om? Eller våra mödrar bortadopterade halvsyson till oss?

Första gången jag såg det var så kysligt, att jag alldrig glömmde bort det.
Jag var 15, nu är jag 51.

Han stod där vid en bil och mekade, nära där jag bodde. han såg lite yngre ut, men var helt identisk med min "styvfar". Jag frågade: "Vad gör dur här? Hjälper du någon att fixa bilen? "Han glodde och sa: Va?" Då förstod jag att det inte var honom. Som jag levede med varje dag.

På jobbet finns en kvinna som liknar en som jag kännt förut, till 98%, när jag frågade om de var syskon, svarade hon: Nej!

På mitt jobb finns också en kvinna som liknar min egen syster, till 96%, jag ryser i hela nervsystemet.

Idag såg jag en person, som liknar en person som är förlamad från midjan. Men denna människa sprang mot tåget som han skulle hinna, likväl hade han samma ansikte som han som sitter i rullstol. Till 98% var de lika.

Och nu här i denna poethimmel, som jag hittat i cyperspace, seer jag en människa, som jag träffat för, men för så länge sedan att det bara kommer blixter i huvudet. Genspöken finns eller hur?




Övriga genrer av meja
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-04 22:38



Bookmark and Share


  blaite
Fan jag trodde de hette hjärnspöken..men men..nej jag har aldrig träffat på sånna..det är bara för att jag är för rädd för att tro på dem..men jag ska nli kaxogare..vore coolt att se dem eller stöta på dem..Blaite
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

meja