Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att allt tar, slut, på en sekund.


Det kan inte vara sannt!

Jo, därför att du är en snäll idiot.

En sådan, som inte är lika smart som "de andra".

Akta dig, om du sticker ut lite grann.
Om du känner en smärta,
som är
så djup.

Så du bara vill ingå,
i just den smärtan.

Men förvänta dig inte att någon vill gå med i ditt parti.
Inga mandat?
Nej. Du får fäkta och sparka ensam.
Precis som pojken på filten.

Förresten, sitter han kvar där ännu. Men nu är det vinter.
Mina sketna 20'lappar, börjar ta' slut, samtidigt som statsrådet i Malmö kommun, höjer sin lön med 800%,

samtidigt, som de sänker min, med 1000:-/mdr. Om jag får ha' jobbet kvar! Som
städare.
Men jag lovar att jag skall ge honom en 10'a. En av dem som liknar guld,

Som ger en känsla av lyx, och gör så man får en varm metallbit i sin hand.

som man kan krama. Som den mor, man alldrig fick krama när han behövde henne som allra mest.
Jag skall fortsätta vara din guldtiamor, men jag lovar inget......




Fri vers (Modernistisk dikt) av meja
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-06 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meja