Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När livet inte blev som du väntade.


Spring!

För tiden försöker fånga dig.

För minnena kommer farandes, så nära bakom dig,

att du känner hur de sträcker ut sina rötter.

Vecklar in dig. Som ett nät runt din själ.

Som luckrades upp, kvävdes.

av livet.




Fri vers av meja
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-28 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meja