Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite smått för full ikväll (igen)


Det jag är bäst på får det bli




Jag har få talanger i livet...

Öl kvinnor och sång är en (eller blir det tre?) av dom...

Så för att dränka sorgen så blir det så, kan den ena så kan den andra?



Godnatt
och mindre fyllesnack !




Övriga genrer av Sergej
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-05 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej