Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast jag älskar dig


Kärlek

jävligt överskattat




jag menar

jag kokar ditt kaffe
när du är trött
du hämtar min varmaste kofta
när jag är frusen
jag binder mina lår
runt din midja
när hungern sätter in
du ritar figurer på min rygg
när bara tårar vill rinna
jag viskar ditt namn
när ingen annan kan höra
du öppnar din famn
för mig att vila i
ett rum för ett ansikte
och

tryggare kan ingen vara


men

kärlek?




jag vet inte




Fri vers av Havanna
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-05 08:37



Bookmark and Share


  lyckeli
kanske är det överskattat
..antagligen..

eller bara överbeskattat...
2009-05-05

  Blåbäret
överskattat men ändå så eftersträvansvärt och underbart när man känner sig hemma...
2009-05-05

  Njord
Dedt kanske är det som är kärlek? Vackert skrivet om hur tryggheten finns mellan två människor.
BRA
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna