Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, jag och vi...



Du är inte särskilt vacker

varken utanpå eller inuti


Du är inte särskilt snäll

varken utanpå eller inuti


Du är inte särskilt ovanlig

varken utanpå eller inuti




Jag är inte särskilt vacker

varken utanpå eller inuti


Jag är inte särskilt snäll

varken utanpå eller inuti


Jag är inte särskilt ovanlig

varken utanpå eller inuti




Vi är inte särskilt ovanligt

varken utanpå eller inuti




Fri vers av Spir@
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-05 21:02



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Kanske passar ni ihop?;-) men vacker är du, det kan jag se av fotot, så det så;-)))
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@