Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gick obemärkt förbi...



Längtande

kännandes

sorgen

jag gick obemärkt



förbi...




Fri vers av Spir@
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-05 22:50



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Dessa rader gå inte obemärkta förbi.
Mycket bra.
2009-05-06

  Junitvillingen
I högsta grad berörande. Korta ord kan säga SÅ mycket - och det gör denna lilla text.
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@