Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
agera...!


allt...

ett steg
ett steg tillbaka
begrunda
betrakta
tänk
var
agera
nu!

Vad ska du göra?
Allt
eller inget

Vad vågar du?
Tar du steget över kanten mot ett säkert slut men vars korta resa ger
dig mer än allt du redan fått?

Tänk
var
agera
mot vad?

Vad brinner du för?
Eld
forma, lek, bemästra
Konst

Nutid
dåtid
alltid

ingenting är som det en gång var
ingenting är som det skall bli

Bara var
är
nu
aldrig sen

Lev!
Gör något
Ge mig livet
Jag ger dig allt!




Fri vers av DefusedMadness
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-07 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DefusedMadness
DefusedMadness