Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
omarbetad skiss till dig, som fyller mina tankar.....


absint i gryningen

Absint,

själar utan ömhet i varandras tankar,

regnar i nattens land,

ty bortom hatet ser jag tydligt,
din kärlek drömma om min saknad,

sugande längta,
karikatyr av mäniska,

men vi älskar ändå,

genom alla helveten ni sänder oss,

spränger vi saknaden för att mötas,


i en kyss...





Fri vers av peter markurth
Läst 256 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-05-07 10:02



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Strålande
2009-05-07

  LenaJohansson VIP
jag tyckte den här var riktigt fin!
2009-05-07

  LassO
absint, bättre än abstinens...? absolut
2009-05-07

  Sturesdotter
Människor går om varandra ibland, rätt ofta. Du beskriver det bra i denna texten. Läser man, undviker man kollisioner.
2009-05-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Passion i
aktion en mun-
tration... För mer
än en person...
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth