Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulen och jag



Jag smeker dina horn med öm gest

du skriker jävla kärring


Jag pussar dina axlar

du skriker jävla fitta


Jag kysser lätta fjärilsvingar på din rygg

du skriker jävla knarkarbrud


Jag tar dina klövar i min hand

du sparkar på mig


Jag står upp och älskar dig med min blick

du sparkar mig igen igen igen


Jag kryper sakta tillbaka med sorg i min blick

Du skriker försvinn ur min värld


Jag älskar dig till döds

du skriker försvinn jävla hora


Jag ger dig mina sista andetag

du skrattar och går...




Fri vers av Spir@
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-07 12:12



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Snyggt skrivet
2009-05-07

  CRAIDLARN
Okej, ja det blir inte alltid som man önskar och "fantiserar" om. bra dikt!
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@