Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om mig, alla och ingen

Jag är mig,
ingen annan,
hade alla varit jag,
hade jag varit alla,
alltså ingen




Fri vers av Karin E
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-07 15:55



Bookmark and Share


  jordgubben
Jag älskar när man leker med ord. Smart och viktig dikt!
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E