Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu ska jag hämnas


Bered dig på strid!

Fan ta samhället!
Du som förstör oss
Du som bara ser oss som
arbetskraft, förnybar energi, konsumenter
inte själar som behöver
så kallt

Fan ta samhället!
som gör så här
med osyldiga liv
bättra dig!
Annars får du med oss att göra
vi kommer att strida
tills
diskrimineringen slutar
Det är allas och ingens fel
samhällets

Du samhället!
Du med dina solglasögon och öronproppar!
Bered dig på strid




Fri vers av Karin E
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-07 15:56



Bookmark and Share


    Johniiiiz
vilken energi! en dag ska de förtryckta slita sig loss från förtryckets strupgrepp och tillsammans bygga en framtid där alla är rika och med gäddhäng!
2009-05-23

  Gisela Nordell
Så blir det förändring!
Tro, tro, tro på något
mänskligare
och mindre kallt
2009-05-19

  jordgubben
Underbart agressivt och rappt! Ilskan flödar och man riktigt ett ansikte som blir rödare och rödare .BRABRA:)
2009-05-17

  Fredrik Stillesjö
Hej Karin E!

Skönt att läsa och berusas av ungdomlig entusiasm. Från en mer försoffad poet, vännen Fredrik
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E