Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon rensade avloppet

oj
vad hände nu?
någon rensade avloppet
vattent flödar fritt

Länge har de stått stilla
väntat och väntat
nu flyter det

vad var det som satt ivägen?
Det var vi själva




Fri vers av Karin E
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-07 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E