Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Annorlundaskap

 

att skilja sig

från mängden vägra

ständig flockgemenskap

kan betinga ett högt pris

 

annorlundaskap är ibland

detsamma som

utanförskap av vår

inskränkta omgivning

 

annorlundaskap berikar

gör taken högre får oss

att se det vi inte ser

om vi bara vågar

 

utanförskaparna skriker av

rädsla för att inte tas upp

i gruppandet vågar de aldrig

se det annorlunda som den

 

tillgång det är att våga vara sig själv




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-07 19:27



Bookmark and Share


  Hans Christian
Hurra, så bra skrivet o med en perfekt slutkläm.
2009-05-08

  Gunilla VIP
Annorlundaskap!

Tar till mig detta
så fruktbara
och stolta
uttryck!
2009-05-08

  Vilsen Annette-hittar vägen
Älskar dina ord och tar till mig dem som viktiga!
2009-05-07

  jardan
Annorlundaskap/utanförskap tänk att de är i gränslandet till varandra, väl formulerat - tänkvärt
2009-05-07

  Sturesdotter
Riktigt bra och så så så viktigt att våga - men orka...!
2009-05-07

  Ronny Berk
det unika strävar efter att att berika, väl tänkt och skrivet, om människor likasom om livet
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP