Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The look of love

- Ursäkta mig kyparen, det är något som flyter i min soppa!

- Åh men min herre, ni förstår; soppan är lagad på kärlek, så det är
antagligen kärleken ni ser.

- Jaha, det är alltså så den ser ut...




Prosa (Prosapoesi) av sombrerotisdag
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-08 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sombrerotisdag