Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ny version


nattens tystnad


Det var natten,

som brännde i mitt hjärta,

liksom solen engång smekte,

ungdomen i min själs mörker,

då var hemliga löften dolda för mig,
införde tidsbegreppet i mitt sinne,

utan den ånger du demokrat,
anser anstår en mäniska,

färdas min skugga,

nedåt,

framåt,


uppåt hem till ditt vansinne,

varav denna stank av verklighet,

ser att du lider,
ser att du vill veta vem jag var,

du vrålar genom skuggor-nå förtälj,


jag kan inget säga,

mäniskan har dött ut,min älskade är ju döden....




Fri vers av peter markurth
Läst 179 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-08 18:34



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Ensamt och övergett tonårshjärta som blev till någon annan....
2009-05-09

  Suzy med punkterna
Uppgivenhet.........
2009-05-08

  Carola Bouvin
medtagande rader där sorgen på något vis kommer i kapp... och förbi.
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth