Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
AKTUELL TEXT! SVEDEN NOW BÖR DEN HETA!


nu börjar dagen


Vaknade fan i helvetet,

belysande poesi - dumheter,
ni tittar ej,

gnäller alltid,
piper för ett andetag,

brännande jävla hat lyfter själen denna morgon,

glo ej sade jag,
det blir dryga böter,

kysser ju en våldnad nu,
ensamen i rummet,

mördaren med samvete - löjeväckande för helvete,

skärp dig, ta fram revolvern,

du vet vad du måste göra,

sieg heil meine freunden,

ser sanningen, de jävla packet utrotar vi till frukost,


sedan pissar vi dem i käften...








Fri vers av peter markurth
Läst 162 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-08 18:35



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
Pissa på allt...!!! :)
2009-05-10

  Sturesdotter
Bad day, even in Sweden...
2009-05-09

  Danne
Hoppas du menar snutarna...
allvarligt talat ta't kallt!
Peter.
2009-05-08

  Suzy med punkterna
Mycket bra poetat även om innehållet osar vrede
2009-05-08

  Carola Bouvin
somliga mornar...
är värre än de andra
2009-05-08

  LenaJohansson VIP
gött arg...gött
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth