Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag njuter av sitta vid fönstret, se ut över en ny utsikt


FREDAGFÖRMIDDAG

Fredagförmiddag, jag sitter vid
köksfönstret, den här dagen också

Gardiner har jag satt upp i alla
fönster, utom i köket där det ska
tapetseras

Jag känner mig nöjd, fönstren är
inte lika höga här, så jag klarar
mig med den lilla stegen, det är
skönt för mig, som är en aning
höjdrädd, blir yr när det blir för
högt

Har tagit med mig en radio idag,,
så nu kan jag lyssna på musik,eller
en ljudbok, när jag går här och pysslar

Tvättmaskinen har kommit, en kille
håller på att koppla in den, gissa
om jag är glad

Lite smolk i bägaren måste det naturligtvis
bli,stopp i avloppet, det måste rensas
innan jag kan tvätta,annars fungerar
den bra, det lilla vi hade igång den för
att kolla, så det fungerar

Snart har jag druckit upp mitt kaffe,
som jag har bredvid mig även idag
på fönsterbrädet

Har för tillfället gjort det jag ska, så det
är dags att åka och hämta lite mera saker,
tar jag lite i taget, så kommer det att gå
bra, men ibland funderar jag, vad har jag
nu hittat på, men vill jag må bra, så får
jag ändra på det som är fel

Så jag lägger ner mitt block och min penna,
i väskan,stänger och låser, men jag kommer,
att komma tillbaka snart, om några timmar,
vill så gärna plocka med mig lite mera, till
mitt nya hem



anits 8 maj 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-08 23:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart att få följa Dina steg in i detta nya. Du gör allt så levande för oss att begrunda.
2009-05-10

  Eaglemountains VIP
Vad härligt för Dig, och vad härligt läsa om Din lycka
2009-05-10

    ej medlem längre
Fin text, vad härligt allt låter att flytta in på nytt ställe och mot ny början...
2009-05-09

  Larz Gustafsson VIP
En ny epok inleds.
2009-05-09

  himlakropp
haha, så skönt och härligt du har det.
jag känner att även jag blivit lite gladare!
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP