Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt för min dotter Angel som jag förlorade 02.03.25....


Jag ska släppa min sorg för dig, min vackarste dotter Angel!

Jag vill Släppa dig fri i min sorg men jag kan inte, jag fick hålla om dig fast du inte levde, jag fick dig i nioande månaden men jag fick inte höra dig skrika eller gråta,jag vill döpa dig så som jag var döpt, men katoliska prästen sa att vi döper ingen späddbarns död..

Jag blev ledsen och mina tårar rann ner så som havet och sjön,då sa prästen jag kan göra de som dop men de är ingen rikigt dop..

Jag tänkte bara du blir dopt och är kristen, men jag vet en sak de är att du är hos Gud, Jesus och Moder Maria...Och en annan sak vet jag med är att du bevakar mig,din syster och min familj....

Angel mamma kommer alltid att tänka på dig och mamma älskar dig med så mycket min Guds Ängel...Jag ska släppa dig nu fri men du finns ändå i mitt hjärta...Så stanna hos oss som en god liten Ängel vi behöver din skydd

Min älskade Angel..Ta vara på dig där du är,någon i livet kommer vi att mötas nu är de inte dags för mig än...Jag säger bara de blir i Guds Vilja....

Hjälp mig Gud att släppa mig Angel så att hon vilar i frid hos dig!Amen....




Fri vers av pepsitjej
Läst 637 gånger
Publicerad 2005-09-20 17:33



Bookmark and Share


  SylviaPlath
känner sådan sorg, i dina ord och meningar, du berör en verkligen!
Jag känner också bara för att känna in och inte skriva något mer, för ibland så finns det inte alltid ord för allting...
2007-11-04

  Queen_of_Rain
otroligt gripande...
2005-09-29

  swimsus@gmail.com
*Tårar i ögonen* Vill inte skriva, bara känna, till denna otroligt gripande dikt *Kram*
2005-09-22
  > Nästa text
< Föregående

pepsitjej