Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortglömda barn

 
    

Du som är pappa eller mamma

men som inte orkar bry dig

för du mår ju så dåligt själv

 

Tänk om!

 

Det är för sent att ångra sig

men aldrig försent

att bättra sig

 

Däremot kan det vara försent

att bli förlåten och betrodd

om du inte kommer ihåg

att bry dig om dina barn

NU

 

Glöm aldrig det!




Övriga genrer av Fialotten
Läst 458 gånger
Publicerad 2005-09-07 21:11



Bookmark and Share


    pepsitjej
De var bra skrivit man ska aldrig glömma sitt eget barn vad än som händer!
2005-09-22

  Kattsvett
du måste skriva mer den är skit bra!!!!
2005-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten