Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
omarbetad version


HÄSTARNA

Djupt i själen begravde jag sanningen,

din kärlek,

denna sommarnatt var brutal,
blodig,

verklig,
du skulle dött för mina lögners raseri,
och du visste detta,

sticker till,
fyller med värme,

istånd att minnas kärlekstårar,

ännu vakar skuggan vid din dödsbädd,


jag blöder nu, och är jävligt skitig...




Fri vers av peter markurth
Läst 178 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-05-09 08:48



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Du bär andras smärta...
2009-05-09

  Suzy med punkterna
Fortfarande strålande
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth