Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sann historia, men namnet stämmer inte med det verkliga namnet


VARFÖR KRISTIN?

Jag har undrat Kristin, jag har funderat och
undrat mycket länge, Kristin

Vad ville du mig, du tog kontakt med mig,sen
jag flyttat tillbaka hem igen, till byn vi växt upp
i gått i skolan tillsammans

Kan du förstå, att jag undrar, Kristin

En dag knackade jag din dörr, Kristin det du
ville jag skulle göra, när jag var ute på promenad

Men, Kristin, den gången passade det inte dig,
jag kände att jag störde, du bad mig komma en
annan gång

Några veckor senare gick jag förbi ditt hus igen,
den gången knackade jag aldrig på din dörr, Kristin

Så nästa gång jag var ute på promenad, gick jag
fram till ditt hus, knackade på din dörr, du öppnade
Kristin, men det passade inte den här gången heller

Så jag undrar varför ville du jag skulle titta in till
dig, Kristin?

Jag knackade aldrig på hos dig igen, Kristin, jag hade
glömt allt, tills vi möttes i affären idag

Våra blickar möttes Kristin, jag såg din reaktion, du
hade inte väntat att möta mig där, men du nickade,
det var inte mer, Kristin

Varför du ville jag skulle knacka på hos dig, varför
skulle vi träffas, vi som aldrig haft något gemensamt, Kristin

Jag ångrar den dagen jag knackade på din dörr, men
jag gjorde det, jag var inte feg, Kristin

Jag ville kanske veta, om du skulle berätta, varför ni
retade mig, plågade mig, under hela den tid vi gick i
skolan tillsammans, det är något jag jag håller på
och lägger bakom mig nu, Kristin

Mitt nya liv det börjar här och nu, Kristin, ingen ska
få förstöra det för mig, varken du eller någon annan,
Kristin


anits 10 maj 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-05-10 00:22



Bookmark and Share


  aol
så oerhört berörande text gillar ine kristin
2009-05-13

  Ronny Berk
så väl förmedlas känslor av eftertänksam undran; den komplicerade samvaron människor mellan, givandet och tagandet, avståndstagandet
2009-05-12

  Bibbi VIP
Skriver under på Eaglemountains här till 100%
Applåd!
2009-05-10

  Rosen VIP
det är styrka i din text...beslutsamhet och nyfunnen självsäkerhet...men man kan förstå dig, att du fortfarande undrar menar jag!
bra skrivet!
2009-05-10

  Eaglemountains VIP
Jag förstår vad Du menar, men förstår mig inte på folk som säger vad de inte menar .....

Fint berättat!
2009-05-10

  Ann-christin
Känner igen mig i din text.
Bra skrivet kram vännen
2009-05-10

  LassO
Stolt och stark, bra
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP