Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skiss

Kärleken


vilar

i


dig




Fri vers av peter markurth
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-10 10:52



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Fin
2009-05-10

  kissmequick
så vakna då!
upp och hoppa!

(pratar med
mig själv..)

bra text !
2009-05-10

  Lilla My* VIP
Få ord som målar oändligt!
2009-05-10

  Sturesdotter
Och i alla människor, man måste bara våga se ordentligt - djupt inom alla
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth