Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas det räcker



Jag vet att jag sa
att jag älskar
havet
och gärna seglar
jorden runt
med
dig
till världens ände
men
jag sa
det
bara för att du
skulle tycka om
mig

i själva verket
är jag livrädd
för vatten
och skulle aldrig
få för mig
att sätta min fot
på en
segelbåt



jag ändrar mig nu
bättre sent
än aldrig väl


jag vet att jag sa
att jag älskar
havet
precis som du


men
nu hoppas jag
att det räcker
att jag säger
att jag älskar
dig




Fri vers av Havanna
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-11 11:23



Bookmark and Share


  Fenomena
Ja, vad gör man inte för att få den man älskar :) bra bra skrivet! :)
2009-07-15

  Njord
Skön text som jag ler igenkännande åt.
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna