Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel


Asfalten mjuknar
och vinden tappar andan


Där går en ängel




Bunden vers (Haiku) av fröken höst
Läst 577 gånger
Publicerad 2005-09-20 22:57



Bookmark and Share


    lillebror
vet (tyvärr?) inte alls varför.. men jag faller ändå för det här. verkligen.. tänker 'stay (faraway, so close!)'.. gillar.
2005-09-27
  > Nästa text
< Föregående

fröken höst
fröken höst