Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En flik av blått


En flik av blått
bakom allt det andra
:jeansen, armbandet, naglarna

En flik och jag når inte
så mycket stör-tomhet i vägen
:datorn, tröttheten, surret från de odiskade kopparna

En flik vecklades ut
sen in
jag minns en sekund som försvann
:solljuset, soffan, fåglarna som luftdansade över taket

En flik och jag ville bo i den
I det blåa bakom allt det andra
:glöd, hjärta, ögon

En flik som anar
stor varm hand




Fri vers av fröken höst
Läst 483 gånger
Publicerad 2005-10-12 23:55



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
Ah. Mycket trevlig läsning. Du är någonting på spåren, tycks det... Tycker mycket om.
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

fröken höst
fröken höst