Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(till Gud)


Andetag


Dina Andetag

Ja, för det måste varit dina
Jag kan inte minnas att jag andades
Jag kan inte minnas när jag andades
sist

Nej, visst måste det ha varit du
som andades
i mig




Fri vers av fröken höst
Läst 520 gånger
Publicerad 2005-10-01 19:24



Bookmark and Share


  Markattan
Vackert skrivet om din tilltro till en högre makt som finns där vid sidan om, även om den också kunde varit skriven till någon närstående som aldrig viker undan. Fint!
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

fröken höst
fröken höst