Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Regnets droppar rinner sakta ner från mitt fönster...
Precis som tårarna som föll när du lämna mig...
Dina vackra klarblåa ögon som man föll för första gången man såg dig...
Önskan om en varm famn, önskan om din famn som höll mig varm alla kalla nätter...
Man kan säga att man verkligen saknar det..




Fri vers av Katten93
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-11 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten93
Katten93