Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

Sanningar brast,

din blick mot rosten i mina ögon,

reflektioner av en dröm begravd i kärleken du gav den natten,


då vi dog i armarna på en fabricerad dröm,

av enfald och eldig poesi,

jag kunde kyssa dig trots åren som gått våra ögon förbi,

vacklande sätter du dig på golvet,

blicken flackar,

du vet ej om att dina ögon brinner utav kärlekstörst,


vi släcker lågan i varandras armar


den natten




Fri vers av peter markurth
Läst 233 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-05-11 21:33



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Hörru du, Peter
Applåder och en bokmärkning får du av mig

Med vänlig hälsning ...
2009-05-12

  mare VIP
Mycket fin.......
2009-05-12

    Burre
oj, den natten!!
2009-05-12

  Sturesdotter
Den natten, måste varit mer än magisk
2009-05-11

  Suzy med punkterna
Detta var verkligen strålande!
2009-05-11

    aintnosunshine
du kan verkligen skriva poesi - tack
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth