Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min älskade

Tvetydig


balansakt



krossar föreställningen om kärleken som ren



du lever i misär, trots min smärta


dör dina sånger,


älskar så

satans

mycket, ty cynismen skapade helvetet i natten och stoppade ditt hjärta,


mänskligheten


vill ej ha


frihet, de vill vara trygga, nu vaktar jag min älskades sömn, och kysser hennes vördnad....


ty älskat har vi denna natt, hon gav mig allt, jag såg


henne glänsa, lyckan dansar på min grav,


kysser hennes mun, ser mig omkring i natten,


och förstår medens


min svaghet




Fri vers av peter markurth
Läst 182 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-13 00:55



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
väldigt fin och romantisk
tar verkligen tag i en!
Bravo!
2009-05-13

  Suzy med punkterna
Känns lite dubbel men jag tycker om den.
2009-05-13

  Alexander Gustafsson VIP
mänskligheten vill ej ha frihet,
de vill vara trygga... klockrent!
2009-05-13

  Sturesdotter
Svaghet och kärlek, hand i hand, det är ytterligheter som stärker.
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth