Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar om känslor och om olycklig kärlek


tyst ja det var jag

min sorg ser ingen
den syns inte utanpå
utan den finns här inne.
i mitt hjärta.
min lycka kan alla få
veta
men min kärlek vill jag
helst ha hemlig
mina tårar faller,
hur kunde du, jag var kär
i dig.
men du var med en annan.
men strunt samma jag sa aldrig
att jag var kär i
dig.
men ändå finns det ett tomt
hål i mitt
hjärta.




Fri vers av josefine jonsson
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-13 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

josefine jonsson