Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar om mina tårar


tårar

en tår faller,
en trillar
en tår fryser till
is

en tår som ingen
ser,
en tår som jag
bara vill
glömma.

en tår faller
en tår blir till
en blodroppe som
faller ner för min
kind




Fri vers av josefine jonsson
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-13 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

josefine jonsson