Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar om mitt liv


vill få ett slut

som en ensam varg går jag
från klassrum, till klassrum
ni ser mig inte.
ingen ser mig.

vad håller ni på med
igentligen.
jag vill inte leva kvar om det inte
får ett slut.

jag vill få ett slut pådet här
jag vill bara ha vänner.
var mer kan jag begära.

eller du kanske inte vill ha
mig för att jag är ful.
att jag går konstigt.
men fan det kan inte jag hjälpa.
eller?




Fri vers av josefine jonsson
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-20 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

josefine jonsson