Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den död som inträffar obemärkt

det gror i din kupade hand
två osagda blommor finner där
sin grönska

du låter jorden strila
genom dina fingrar, förlorar
mot stilla vind

kärlek är inget du uttalar
fälten breder ut sin vidd
du är alltid bara vid början

erkänn, du sörjer
den död som inträffar obemärkt
som inga klockor hörs för
du känner den komma

livet är inte obesegrat, inte än
två steg är min dans
framfart och återvändo




Fri vers av Marta
Läst 318 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-13 13:25



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Så mycket som ryms i denna har jag nog inte hittat på länge här
och så många nya tankar som vaknar.
Tack för stor läsning!
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta