Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till vem

 

vill så gärna

finna

vägen vidare

och gå ut på ängen

göra en stor bukett

av gullvivorna som är kvar

och ge dem till . . . 

 

bristen på närstående

blev plötsligt

så påtaglig

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-13 19:37



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vacker vårlig vandring över blomsters ängar ...utmynnar i saknads känslor, berörande
2009-05-14

  Gunilla VIP
Vännen närmast dig
- till dig själv!
2009-05-13

  * Ammi *
Åh.. kanske lilla doktorn, eller snabbköpskasörskan, eller gå till nåt äldreboende i närheten ... skulle ge så mkt glädje
fin tanke
2009-05-13

  Sturesdotter
Tur du har vänner
de blommorna är mina favoriter *blink*
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP