Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stick era asgamar


Vad fan gör ni, glor?
vad vill ni mig, ni har redan tagit allt,

slitit sönder sanningen,

skrattat åt mitt hjärta,
blödande,


söndertrampat,
på marken ligger delarna,


ännu varma,
till allmän beskådan,

-
ta dessa om ni vill och stick..




Fri vers av peter markurth
Läst 204 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-14 10:42



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Sanning
2009-05-14

  Sturesdotter
Oerhört sorgsen text
2009-05-14

  Carola Bouvin
När sorgen och skadan redan är skedd vad mer kan man då vänta sig, grym elakhet gentimot den som redan ligger, vy och fy för dessa fän.
2009-05-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
En klick asgamar
vem vill ha en sån klick?
Man skulle säga bara stick!
Igår blev jag överfallen av
gråsparvar trodde inte det
var sant, men jag sa likdant
vilket skick ta och stick!
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth