Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
omarbetad version


till min egen älskade...du är allt


Såg du mina tårar lämna själen dagen då du dog,

livet sjönk ned i dina drömmar

jag älskar dig bortom allt förnuft,
logiken fick ge vika,

din kärlek

omsluter nätter utan slut,
älskog,

kyssar samförstånd

jag såg dina ögon glittra i natten - ren kärlek

mötte mitt förstånd,

slog bort

alla tvivel,

det är vi

jag dog för kärlek,

viskade du sakta..





Fri vers av peter markurth
Läst 188 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-05-14 11:22



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
häftig!
2009-05-14

  Suzy med punkterna
Stora ord
2009-05-14

  Sturesdotter
Vacker och med en sorgsen underton, dog kärleken med henne eller var det större än så; tolkningen kan bli dubbel.
2009-05-14

  JessicaB
Vacker kärleksdikt!
2009-05-14

    ej medlem längre
Väldigt vacker kärlek vilken inte ens döden rår på-tänker jag när jag äntligen kan kommentera dina rader.
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth