Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tung tid är över

Såg du mig i dag...
jag såg dig...tror jag...

Hörde du vad jag sa...om jag sa något
jag HÖRDE...att du var tyst

Trött trött så trött
Jag
Du

I kväll tar jag din hand...i kväll ser vi varandra och vi hör

Skönt att sova lugnt tillsammans








Fri vers av Therés
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-14 12:40



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Gemsam vila
behövs då så
gott hjärtat och
tanken sövs...
2009-06-21

    Stella Stol
Samvaro, bra beskrivet
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!