Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
regnpromenader är så sköna, får en att tänka


och regnet



När jag blir stor
vill jag bo på en ö
Inte där sommarturisterna dansar kring en trästång med blommor på och
inte där glassen tar slut och ungarna skriker
Utan där regnet faller

Faller över tystnad
över
ensamhet
faller som förändring
som en stilla omfamning
och nytt liv

På ön ska jag vandra
låta håret blåsa
så där som i reklamen för schampo som skyddar
jag ska låta varje vattendroppe sakta
falla ner mot mitt ansikte
för jag vill känna
mig levande
och regnet
ger liv




Fri vers av Karin E
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-14 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E