Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slinger

...Sure i got a gun...



....if I only had a bullet....




Fri vers av Herr Fred Frikadell
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-15 12:02



Bookmark and Share


  Mikael Llewyn Novac
Ah det är skönt hur du låter fantasin flyga iväg sådär!
Väldigt bra!
2009-05-15

  peter markurth
snygg ide....
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Herr Fred Frikadell
Herr Fred Frikadell