Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här typen av texter har jag inte skrivit så mycket på sistone, men ändå eg typiskt mig:) poppoesi


dinglar med benen

Jag har klättrat upp i ett träd
Jag sitter där och drömmer
Och jag känner livet under trädets krona
Jag sitter där på min gren
Jag sitter där och dinglar med mina ben

Jag tänker på dig, jag tänker på oss
Kan jag säga allt jag känner
Vågar jag det, och vill du höra det
Kanske det är precis det som du vill höra
Så nu sitter jag här och söker orden

Jag har gått ut i skogen
Jag har klättrat upp på en stor sten
Jag känner vinden
Jag hör skoggens liv, skogen andas
Jag sitter där på en sten
Och jag dinglar med mina ben

Jag önskar att du var här
Jag funderar på varför jag alltid längtar efter dig
När du inte är här, när jag inte är hos dig
Men sen får jag en känsla av at du längtar efter mig
Och då känns allt så stort, det känns ofattbart stort
Men det känns minst lika underbart
För det är allt som jag drömmer om
Om det är så kan jag inte önska mig något mer

Jag sitter på en brygga vid en liten sjö
Vattnet rör sig under brädorna och mina fötter
Jag sitter här och speglar mig i vattnet
Kluckande ljud från vattnet ger mig ro
Jag sitter på en brygga när sommaren är sen
Jag sitter på min brygga och dinglar med mina ben




Fri vers av PPQ
Läst 588 gånger
Publicerad 2005-09-21 19:28



Bookmark and Share


  Samsana
Härlig sommardikt. Jg kan se dig dinglandes med benen o Prince-paketet i handen. Det finns inte så många ej befolkade bryggor i Lysekil men gott om granitavsatser där man kan dingla o sjunga. Och gunga förstås. Havet brukar gunga.
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ