Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bör avnjutas på håll


Ur funktion

Drömmarna och livet flyter ihop
mörka röster i högtalare "se upp för passerande tåg"
swish swish swish

Ihopsydda verklighet.
Aborterar dig.

vakna
somna

AHHHH! kallsvett
hjärtat tick tick tick
skakningar

Gå på den asfalt som inte leder någonstans...
Myndigheterna, psykets slakteri.... skorstenarna bolmar.

solen skiner och skiner och skiner
SVETT

kösystem

Dörrar öppnas och spyr ut människor åt alla håll, människor som tror
att dom vet var dom ska, som tror dom vet vilka dom är.

"betala"
"legitimation"
"biljetten"

Var är jag? vem är du?
vad sysslar du med då?
går du ofta hit?

utvald av 60 miljoner spermier och röker lågpriscigaretter.





Fri vers av Robert Gröndahl
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-15 18:23



Bookmark and Share


  Tigerlilja|
hur bär du dig åt?
klockrent igen.
du träffar där det gör ont
för det gör ont att tänka
2009-05-16

  Sturesdotter
Slutraden satt som en smäck!
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Robert Gröndahl
Robert Gröndahl