Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bearbetning


Huvudvärk och längtan

 

Ibland längtar jag dig

 

Men smärta i mitt hjärta

De stunder som var bra

Allt det roliga vi har gjort

Att se dig och tänka:

Ja där är han mannen i mitt liv

Känna att vi är vi och det är så det är

 

Det blev inte så

Det var inte vi

Och jag kanske visste det

Men ville inte höra eller se

Ville inte tro

Att du skulle fly igen

Efter alla dina år av längtan

Efter alla dina drömmar om oss

 

Idag är jag både stark och fri

Kan vara den jag är

I hela min prakt

Med alla mina färger

I full harmoni

 

Och även om jag vet att det inte skall vara vi

Så saknar jag dig ibland ganska långt inuti

 

 




Fri vers av Nova-Liv
Läst 575 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-05-16 09:10



Bookmark and Share


  en_kaospassagerare
fy fan vad bra! skulle vilja tonsätta den här!
2009-10-09

  Princess Charles
Slutraderna får mig att le mycket vemodigt. Jag är en sucker för melodiösa, rytmiska dikter, och rytmen i slutet går in.
Fick Ainbusk Singers i huvudet "Jag saknar dig ibland".
2009-08-05

  beam72
Jag känner igen känslan
2009-06-10

  friheten
vacker skriven om längtan
2009-05-26

    A. Thomasdotter
Känner igen.


Starkt och bra skrivet!
2009-05-26

  Cosmic Johanna
Mycket stark dikt som berör,

tycker om hur du lägger fram dina insikter,

en blandning av styrka och sårbarhet,

bokmärker och tackar.
2009-05-16

  mare VIP
Livets känslor , lagrade minnen kan man sakna ändå , fast det inte var ämnat att bli..... livet väg leder till annat som kan bli mycket bättre....bra tankar..
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv