Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har en kluven inställning till det mesta här i världen. allting i stort sett kan antingen vara världens grej, en närmast otroligt skön pryl, upplevelse, händelse. Men den där saken kan lika gärna vara det som bryter sönder själen, hjärtat.


Något litet om kyssar II





Jag har en kluven inställning till kyssar
oftast blir jag lätt konstig i huvudet
samt även i andra erotiska zoner i kroppen
men kyssas för mycket är inte bra

blöta kyssar med härliga läppar som möts
fulla av iver och känslor, blixtsnabb utlöst eufori
ger mig ibland helt andra känslor i kroppen
känslor av panik, ångest och stress

var det där vämjeliga kommer ifrån?
Dyker iallafall upp från ingenstans plötsligt
gör de känslorna och lika intensiva är de
som ville något i mig bromsa min fartblindhet

det påminner om att vara ute och cykla grusig väg
i solens underbara värme och sken
då hoppar kedjan och bromsarna tar inte
hur att hamna i helvetet på sju röda sekunder




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 954 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-17 10:30



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Jag minns känslan bra!
För mitt vidkommande uppträdde detta när jag, mitt i en innerlig kyss, fick en närmast panisk skräck för att kvinnan i mina armar lade in en annan betydelse och erfor andra löften i kyssen än jag.

"En kyss, en kyss, vad är han!
Vårt stumma bifall till
en lika stum begäran" skaldade Cyrano (om jag inte minns fel)
Hur skall man veta vad som ryms bakom en "lika stum begäran"?
Carl-Erik
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP