Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du den det sägs

 

ibland är man inte

den bild som andra

målar upp

 

ibland får man ta

en massa

beskyllningar

 

ingenting stämmer

men man får ta

det också

 

världen är

tillräckligt fylld

av vansinne




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-17 11:39



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Den som kan känna igen en människas äkthet, intentioner och se avsikten; dvs att man vill ha fredliga relationer, varma känslor som förmedlas om man tror på det sanna i människan, inte i böcker som citeras utan urskiljning

Då ser man klart..
Men det finns människor med skygglappar som släpar i marken...
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP