Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ska


Jag ska kyssa din längtan adjö, i tidens sken älskar du mig, vi lever

i ditt hjärta,

kysser dina sanningar,

känner din kärlek i min smärta,
vi upprätthåller dagens ljus,
såg solen reflekteras i en dröm, visste att du var min kärlek,


nu bor vi i ett hjärta,


tillsammans,


i frihet älskar vi...




Fri vers av peter markurth
Läst 231 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-05-17 12:08



Bookmark and Share


  Roula O
denna var superbra, gillar sista rader jättemycket..."i frihet älskar vi..."
2009-05-18

  Suzy med punkterna
I en frihet...........mycket fint.
2009-05-17

  Gunnel André VIP
Efter att ha vandrat runt i din diktarvärld ett tag känns det bra att avsluta med dessa rader som nog kan tolkas ganska olika. Men den andas dtor värme och försoning - med ödet?
2009-05-17

  sulimaa
i frihet älskar vi...jaa bara så det kan vara med kärlek...i frihet! Tänkvärt...
2009-05-17

  REYES
like it
2009-05-17

    gloria
fin text!
2009-05-17

  Sturesdotter
Bo i ett hjärta, vacker textrad.
Vacker text.
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth