Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven innan muck, 2007.


MUCK

Känner du i dina händer,
när du viker dina kläder.
Att det är ditt liv du avvecklar?

Inget du hatar bär längre ditt namn,
inget vapen längre i din famn.

Vet du var du kommer att stå
när du vaknar i morgon?
Nu när det inte finns någon grönska att gömma sig i.

Minns du de svettiga dagarna?
Är du beredd på kylan?

För ingenting kommer att komma igen,
och tonerna kommer att dö ut.



Så fick du dig ditt skjut?
För nu är allting slut
och nu ska du ut.

Och världen kommer att vänta på dig där.




Fri vers av Camouflagebyxan
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-17 17:57



Bookmark and Share


  peter markurth
ja men det blir ett minne för livet,...
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Camouflagebyxan
Camouflagebyxan