Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

improvisationsteater


kastar mig ut
plockar nåt i stunden

spontanitet
kreativitet
ögonblicksbeslut

glömmer mig själv
förlorar mig i leken

nån har en idé
vi följer den
ny vändning

bygger tillsammans
känner instinktivt in varandra

publikens hejdlösa skratt
gensvar

det är lycka
att få kasta sig ut
glömma sitt jag

och bara leka!






Fri vers av Marreb
Läst 429 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-17 22:00



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Jag vet, det är fantastiskt.
2009-05-20

  Anjeska
Spontan kreativitet verkar naajs
2009-05-18

  Rosmarin
Ja det är så roligt!

Jag gick en sån kurs för ett år sen. det är precis som du beskriver det!
2009-05-17

  Sofie Viktoria
Vad härligt det låter!
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb