Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se det dansas vals baklänges... <br>


Ingen förstår (fast de gör) egentligen


Varför ska så mycket vara så invecklat?
allt det där som ska hjälpa 
bara roar sig och dansar på tå

så sluta jonglera framför kungens tron
stå rak i ryggen
begär ett medlemskap vid hovet 
på stört och utan pardon


En söt liten flicka leker snällt
då grabben leker pang pang!

så självklart då att familjelivet kraschade
"pang du är död"
håller inte länge som lek 


Hemligheter i varje por
andas med hjälp av alkohol
fy sån ytlighet, trist efterbön
bättre täppa till korken 

man bör inte simma i fablers värld
utan feer


Och hur har du det idag då
hur är vädret hos dig?
mönstermeningar ur leenden
vänder sig om och går

hur ska alla kunna se mot solen
utan skydd av solglasögonen
så klart de hukar och gömmer sig 
bakom disen


Men jag är bara en i mängden
en stor snäll flicka
som undrade lite över det stora hela
så där som snälla flickor gör




Fri vers av Rosen VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-23 21:27



Bookmark and Share


  Mygg
Den här läser jag om och om igen och för varje läsning hittar jag nya bottnar.
Tack för en verkligt stark upplevelse!
2009-05-24

  aol
oj jag vill bara ta dej i min famn och säga du är d liksom jag är jag en öppen insiktsfull dikt
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP