Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som jag älskar havet och att känna mig fri när vågorna skvalpar över mina bara fötter i strandkanten...


Längtan efter sommar




Sjunger min längtan

genom strandens ljusa sand


Havets vågor

berör mitt innersta


Vinden smeker

mitt hår


Solen kysser

solfärgad rygg


Mitt leende

möter livet


Mina läppar

smakar salt av längtan




Fri vers av Spir@
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-18 21:46



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Jag hör den längtansfulla sången när jag blundar ..... som berättar om frihet och längtan efter ljuset och värmen ....
2009-05-26

  Suzy med punkterna
Sången som hörs.......djupt in
2009-05-25

  Maria T
Vacker poesi om längtan efter
sommaren.
Mina läppar smakar salt
av längtan
2009-05-20

  Sladjana Zubcevic
"Sjunger min längtan

genom strandens ljusa sand


Havets vågor

berör mitt innersta"
Underbart skrivet!
2009-05-19

  blaite
Sommaren e här nu..
2009-05-18

  Eva Langrath VIP
Instämemr helt i din vackra längtan

Eva
2009-05-18

  friheten
vacker skriven
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@